Drama cumplită a tânărului Silviu, rămas fără mireasă în ziua nunții. Înainte de a-și pierde logodnica și copilul, acesta mai trecuse printr-un necaz mare

Silviu, tânărul rămas fără viitoarea soție și copilul ce urma să se nască, trece prin momente cumplite. Chiar în ziua nunții lor, Alexandra s-a stins din viață, la vârsta de 24 de ani. Tânărul, răpus de durere, a mărturisit că a pierdut totul în acea zi.

Alexandra Sauciuc era însărcinată în opt luni și urma să devină mama unei fetițe. A murit chiar în ziua nunții sale. Ea și Silviu formau un cuplu de trei ani de zile și aveau multe planuri împreună.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a declarat Silviu.

Tânăra s-a infectat cu Covid și a fost internată în spital, unde a stat doar câteva zile. A fost externată la cerere, având o stare generală bună, fiindcă nu a dorit să-și amâne nunta. Alexandra avea și probleme cardiace. La vârsta de 20 ani a suferit două operații pe cord și avea montate două stent-uri. A murit în urma unui stop-cardiac, cu câteva ore înainte să se căsătorească civil.

Silviu, cel care avea să-i devină soț, a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștință după ce a aflat vestea decesului. A avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi erau pe drum spre spitalul din Gura Humorului, fiindcă Alexandrei i s-a făcut rău, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei sau pe cea a bebeluşului.

Cu doi ani înainte să-și piardă logodnica și copilul, Silviu a mai trecut printr-o dramă uriașă

În urmă cu doi ani, în octombrie 2020, Silviu și-a luat rămas bun pentru totdeauna de la mama lui, de la cea care l-a crescut și educat cum a știut mai bine. „Nu te vom uita niciodată, scumpa noastră mamă. Dumnezeu să te ierte”, a spus el la acea vreme. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru Silviu fiindcă avea o relație specială cu mama lui. Multă vreme i-a fost greu să accepte că nu mai e. În amintirea mamei sale, atunci când a aflat că va deveni tată, Silviu a decis să-i pună numele mamei și fetiței sale. Nu a mai apucat, din păcate, să-și cunoască copilul.

După drama prin care a trecut după pierderea mamei, acum Silviu a primit o nouă lovitură. Logodnica lui și copilul pe care Alexandra urma să-l nască în doar câteva luni vor rămâne doar în amintirea lui. Silviu și Alexandra aveau o viață înainte și o mulțime de planuri de realizat. Își construiau propria casă și în doar câteva luni aveau să devină părinți, scrie rtv.