Impact frontal între doi șoferi după ce unul s-a angajat într-o depășire neregulamentară

Vineri în jurul orei 23:00, un tânăr în vârstă de 21 ani din  Pătrăuți în timp ce conducea autoturismul, pe varianta ocolitoare a Sucevei, din direcția DN17 către DN2(Suceava-Siret), s-a angajat în depășirea unui ansamblu auto condus de către un bărbat în vârstă de 30 ani din  Romos-Hunedoara care circula în fața și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un alt tânăr în vârstă de 19 ani din Dolhasca. 

 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a unuia dintre șoferi și a unei pasagere, care au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.