Infrastructura rutieră, o prioritate pentru administrația de la Ipotești: Drumul pentru trafic greu care face legătura cu E85 va fi asfaltat

Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a anunțat că unitatea administrativ teritorială asfaltează drumul de legătură cu E85, care însumează 1,8 kilometri. Edilul a subliniat că valoarea investiției se ridică la 3,6 milioane de lei, bani alocați de la bugetul local al comunei, iar lucrările propriu-zise de asfaltare vor demara săptămâna viitoare. În aceeași perioadă, se va asfalta și drumul de legătură dintre Tișăuți și Lisaura, în lungime de 1 kilometru.

Edilul de la Ipotești a adăugat că, prin Compania Națională de Investiții, s-au modernizat aproximativ 5 kilometri de drum, o investiție de 4,3 milioane de lei, în timp ce prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în comuna Ipotești se vor moderniza mai multe străzi, proiect în valoare de 8 milioane de lei.

„Este vorba de asfaltarea unor drumuri de interes local ce însumează aproximativ 3,1 kilometri. Mai exact, vor fi asfaltate străzile Luceafărul, Libertății, Salcâmilor, Pinilor și Stejarilor, toate din satul Ipotești. Acest program de investiții este o bună oportunitate pentru comunitatea noastră de a ne dezvolta”, a declarat primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei.