Primarul Ion Lungu, la deschiderea noului an școlar de la Școala „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”: „Avem nevoie de o educație moral-creștină a copiilor noștri”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a  participat luni, 4 septembrie, la deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială și Grădinița „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, din subordinea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.   
„Am participat cu bucurie și emoție la deschiderea Noului An Școlar 2023-2024, la Școala Gimnazială și Grădinița «Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava», care aparțin Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Am transmis mesajul municipalității și am constatat o foarte bună colaborare între familie – școală – biserică și autoritatea locală.
Avem nevoie mai mult ca oricând astăzi, de o educație moral-creștină a copiilor noștri pentru a face față provocărilor în aceste vremuri tulburi.
Un an binecuvântat cu realizări și performanță școlară, elevilor, preșcolarilor și deopotrivă cadrelor didactice”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.