Invitatie la nunta de argint 000

Invitație la nunta de argint

Invitație la nunta de argint

Mirele Gheorghe și Mireasa Ionica, alături de nașii lor Marcel și Florin, vă invită să le fiți alături la nunta de argint, care va avea loc la pensiunea Acasă în Iristar, cel mai probabil până la 1 decembrie. Căsatoria va fi oficiată de Klaus, cel mai turist dintre turiști, întâiul jucător de golf al țării, cel despre care se zice să nu faci ce zice el că te poți, Doamne ferește, trezi cu ghinion.

Masa și dansul vor avea loc la cabana Plapumioara, fiecare la casa lui, cu recomandarea de a evita excesul de sare, zahăr și grăsimi, dar mai ales de curent și gaz, că la ce preț au acum e posibil să te trezești cu colesterolul mărit și cu bila leneșă, mai ales pe terenurile de la Alba, acolo unde sunt taman 18 găuri, pentru cunoscători.

Cei care nu pot participa la fericitul eveniment pot trimite prin poștă darul de nuntă, autoadresat și timbrat în caz ca nu e la nivelul la care se așteaptă mirii, ambii fiind iubitori de natură și verde, cât mai mult verde, mai ales cu chipul lui Washington, because In God we trust. Și nu-i așa, mulți dintre cei apropiați fericitei familii au lucrat la trust, la IAS, ba chiar și la CAP.

Revenind la nunta de argint, se cuvine să spunem câteva cuvinte despre cei doi miri. El, Gheorghe, un tânăr inginer silvic cu ascendent pe axa Botoșani – Botoșana, un mare iubitor de codru, de folclor și de frumos, ea, Ionica, fost zootehnist de Câmârzani, multiplu medaliat cu locul I între județe la producția de lapte și la plocoanele cărate la mai marii de la capitală.

S-au văzut și s-au plăcut înainte de 2000, atunci când soarta i-a adus pentru prima oară în Parlament, Gheorghe senator și Ionica deputat. Relația lor s-a oficializat în 2008, la primul guvern PDL PSD, dar soarta le-a fost potrivnică, părinții lor i-au despărțit înainte de a se împlini sorocul de 9 luni.

Asta a făcut ca ei să stea o perioadă mai lungă despărțiți, alegând să se vadă prin ocoale și cantoane silvice, departe de gura lumii și să își consume dragostea nespusă. Și au făcut-o așa, din 4 în 4 ani, atunci când s-au ajutat unul pe celalalt, mai ceva ca doi frați.

Gheorghe a primit un cadou nesperat de la Ionica și în 2016 și în 2020, când practic i s-a făcut pârtie la candidatura la consiliul județean, înțelegerile find parafate cu vițel la proțap, vin scump și trabuc din cel cubanez, greu de găsit prin magazinele de județ.

În schimbul acestui lucru, Gheorghe a făcut tot posibilul, trădându-și al lui partid și candidați și lăsându-l de 2 ori să zburde pe Ionica către mandatele de senator, în care doar Caligula mai lipsea.

Și iată că așa, din episod în episod, am ajuns în zilele noastre, când Gheorghe e gata să treacă peste toate orgoliile, să poarte inclusiv basca lui Ion Iliescu și să o ia de nevastă pe Ionica, care, de atâta emoție, își va fi uitat până atunci cuvintele urâte și sudalmele la adresa lui Gheorghe, pe care, trebuie sa fim cinstiți, nici măcar nu le-a scris, ci doar iscălit.

Nu ne rămâne la final decât să-ncălecâm pe o șea și să vă spunem povestea așa și să sperăm că de data asta iubirea ascunsă ani buni de vreme va triumfa.

Invitatie la nunta de argint 000

Redacția ZDB: Shakal o’NUL