Ioan Stan anunță că deputatul Șoldan a fost validat pentru a candida la șefia CJ, iar Vasile Rîmbu pentru funcția de primar al Sucevei

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a anunțat luni, 5 februarie, că social democrații i-au validat pe deputatul Gheorghe Șoldan și pe ec. Vasile Rîmbu să candideze pentru președinția Consiliului Județean Suceava, respectiv pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

În cadrul întâlnirilor regionale organizate în cursul săptămânii trecute şi în urma Consiliului Politic Naţional al PSD, la propunerea Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava au fost validaţi ca şi candidaţi domnul deputat Gheorghe Şoldan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv domnul Vasile Rîmbu pentru cea de primar al municipiului Suceava.

Cele două propuneri au venit în urma discuţiilor purtate în Biroul Politic Judeţean şi în Consiliul Politic Judeţean al PSD Suceava. S-a considerat că persoanele nominalizate sunt cele mai potrivite pentru a asigura atât judeţului Suceava cât şi municipiului reşedinţă de judeţ, climatul potrivit pentru o dezvoltare în concordanţă cu aşteptările alegătorilor, care nu mai vor vorbe, ci fapte”, a spus președintele PSD Suceava Senatorul Ioan Stan.