Ion Lungu anunță că a fost definitivat programul Zilelor Sucevei. Vor fi trei zile pline de spectacole

Primarul Ion Lungu, a anunțat miercuri, 14 iunie, în conferința săptămânală de presă, că a fost definitivat programul pentru Zilele Sucevei. Edilul a subliniat că anul acesta va fi inclus și pelerinajul cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava prin oraș, ce se va desfășura joi, 22 iunie. 

Potrivit primarului, în seara zilei de 23 iunie va fi organizat un prim spectacol pentru preșcolari și copii. Astfel, începând cu ora 9:00, debutează Cupa Municipiului Suceava la șah – copii, ce va avea loc în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale nr. 11 din Burdujeni, iar de la ora 17:00, Romantic Art Kids va susține un spectacol pentru cei mici în centrul orașului. La ora 18:30, pe scena din Centrul Sucevei va urca Gașca Zurli.

A doua zi, mai exact sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 17:00, pe scenă va urca Ansamblul artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, iar de la ora 19:00, în fața sucevenilor vor susține spectacole Alexandru Brădățan și invitații săi, în timp ce Margareta Clipa va urca pe scenă la ora 19:45. Tot sâmbătă, însă de la ora 20:00, pe scena amplasată pe Esplanada Casei de Cultură va urca Nicole Cherry, iar la ora 21:00 Antonia. Seara va fi încheiată cu un concert susținut de cunoscuta artistă Delia.

A treia zi, respectiv duminică, 25 iunie, vor fi din nou spectacole de muzică ușoară începand cu ora 18:00, când sucevenii vor putea lua parte la spectacolul susținut de Ștefan Albu din Republica Moldova. De la ora 19:00, toți cei prezenți vor lua parte la concertul Alinei Eremia, iar de la 20:00 la concertul celor de la Zdob și Zdub. Ultima artistă care va urca pe scena din centrul Sucevei este Alexandra Stan, al cărei spectacol va începe la ora 21:00. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Primarul Ion Lungu a subliniat că manifestările din cadrul Zilelor Sucevei se vor desfășura concomitent și la Iulius Mall Suceava, acolo unde cei interesați vor putea consuma mici și bere, întrucât în centru nu vor fi astfel de terase.