Puya și Holograf, la prima ediție a Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu” de la Câmpulung Moldovenesc

Puya și Holograf, nume mari ale muzicii românești, vor concerta pe 16 și 17 iunie la prima ediție a Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu”. Evenimentul, unic în zona noastră, se va desfășura într-o locație pe măsură și anume la Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. Și cum oamenii locului iubesc evenimentele cu bun gust, diversitatea gastronomică și preferă să petreacă timp de calitate în locații moderne și cochete, și de data aceasta administratorii Hanului Bucovinei reușesc să întrunească toate condițiile unui eveniment reușit. Așa se face că biletele s-au vândut „ca pâinea caldă”, rămânând foarte puține locuri libere.
„Pentru cei care încă nu sunt siguri de programul pe care îl vor avea în perioada 15-18 iunie, dar iau în considerare Festivalul Culinar «Cătălin Scărlătescu», avem la intrare o serie de bilete pentru voi.  Totuşi, să ştiți că acestea vor fi în număr limitat! Pentru accesul facil şi rapid în cadrul festivalului, vă recomandăm să vă achiziționați bilet în avans”, transmit organizatorii.
Programul Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu”
Deschiderea oficială a primei ediții a Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu” va avea loc joi, 15 iunie, zi în care atmosfera va fi întreținută de DJ Mino și DJ Glass.
Ziua de vineri va fi una plină. De la ora 12:00 se va deschide zona de gătit, iar la ora 14:00, toți cei care au achiziționat bilete VIP vor avea acces în spațiul special amenajat din cadrul Hanului Bucovinei, manifestările continuând cu DJ Belu, care va fi la Han de la ora 18:00. Mult așteptatul spectacol susținut de Puya se va desfășura de la ora 21:00, când cei prezenți vor putea fredona melodiile preferate ale artistului. Manifestările de vineri vor continua până târziu în noapte, în compania lui DJ Belu.
Prima ediție a Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu” va continua și sâmbătă, de la ora 12:00, când se va deschide zona de gătit, și până după miezul nopții. Astfel, ca și vineri, zona VIP va fi deschisă de la ora 14:00, iar de la orele 18:00 și până la 21:00, muzica va fi asigurată de DJ Glass, DJ Ciprian Botezatu și Artis Band. Punctul fierbinte al serii va debuta la ora 21:00 cu un extraordinar spectacol susținut de îndrăgita trupă Holograf. Și cum mâncarea și muzica bună sunt apreciate de oamenii locului, manifestările de sâmbătă vor continua până după miezul nopții, pe notele lui DJ Ciprian Botezatu.
Festivalul se va încheia duminică, 18 iunie, cu la fel de multe momente de calitate pregătite de echipa de la Hanul Bucovinei. Programul acestei zile începe la ora 11:00, cu deschiderea zonei de gătit, urmând ca după ora 14:00, când se deschide zona VIP, să înceapă și spectacolele muzicale. Astfel, de la ora 15:00, pe scena din incinta renumitei locații de la Poalele Rarăului va urca Virgil Prispan, seria de spectacole continuând, de la ora 16:00, cu spectacolul susținut de Tipul cu Chitara și DJ Zlei. Și cum folk-ul este lightmotivul zilei, Virgil Prispan și Mady Omania vor urca pe scenă de la ora 17:00, seria de spectacole continund, de la ora 18:00, cu cel susținut de Dinu Olărașu. Tot în cadrul acestei prime ediții a Festivalului Culinar „Cătălin Scărlătescu” va concerta și îndrăgitul Emeric Imre, al cărui spectacol este programat la orele 19:00. Ziua de duminică, 18 iunie, se va încheia pe notele Tipului cu Chitara și ale lui DJ Zlei.
„A mai rămas foarte puțin până la Festivalul Culinar «Cătălin Scărlătescu», iar noi deja poftim la bunătățile pe care le va pregăti Chef alături de echipa sa.  Vă promitem un meniu variat, pe toate gusturile și cu preparate delicioase. Vom petrece cu bunătăți rafinate gătite cu pasiune de către bucătarii noștri, bucătarii lui Cătălin și însuși Cătălin Scărlătescu. Vom dansa pe ritmuri de jazz, folk, rock pe muzică ușoară, dar vor fi și seri de petrecere alături de DJ”, au mai spus organizatorii.