Irina Vasilciuc și Niculai Barbă, propunerile de vicepreședinți ai CJ Suceava din partea PNL

 Miercuri, 27 martie, la Gura Humorului a avut loc Colegiul Director al PNL Suceava, în cadrul căruia s-au luat mai multe decizii referitoare la alegerile din 9 iunie.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că administratorul public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, și prof. Niculai Barbă, actualul vicepreședinte al CJ Suceava, au fost propuși pentru funcțiile de vicepreședinte.

Totodată, liderul liberalilor suceveni a anunțat că pe locuri eligibile de consilier județean se află patru femei, care fac performanță în domeniile lor de activitate.

„Să vă spun câteva lucruri despre lista din echipa lui Gheorghe Flutur de la Consiliul Județean. În primii 10 de pe listă avem patru doamne. Candidați pentru vicepreședinte ai Consiliului Județean pe care îi voi susține sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava și Niculai Barbă, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean. Mai mult. Avem noutăți cu personalități importante. Tânăra doamna doctor pediatru Elena Tătăranu, șefa secției de pediatrie de la Spitalul Clinic Județean Suceava, profesorul universitar, doamna Otilia Clipa, un nume de renume în Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, precum și avocata Dana Mitrea, un renumit avocat. Sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în noua listă de consilieri”, a declarat Flutur.