Flutur, validat de PNL pentru candidatura la CJ Suceava: „Sunt omul vostru! Puneți-mă la treabă!”

„Sunt omul vostru!” – acesta este sloganul electoral cu care președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vine în fața sucevenilor în această campanie electorală. De altfel, liderul liberalilor suceveni i-a îndemnat pe cetățenii județului să îl pună la treabă în continuare, astfel încât acest județ să-și continue dezvoltarea.

Trebuie spus că în ședința Colegiului Director al PNL Suceava, ce s-a desfășurat miercuri, 27 martie, la Gura Humorului, Gheorghe Flutur și-a anunțat intenția de a candida la președinția CJ Suceava, fiind validată cu unanimitate de voturi. De asemenea, validați au fost și candidații pentru primăriile din județ.

„Merg la drum pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră. Dragi suceveni, folosiți-mă! Puneți-mă la treabă! Am făcut-o de fiecare dată. Am atâtea lucruri despre care pot vorbi în fiecare sat din acest județ, pe fiecare uliță făcută în perioada mea. Vă rog să mă judecați după fapte și să veniți alături de mine pentru ca județul Suceava să fie reprezentată cu cinste atât aici, cât și la nivel național. Sunt omul vostru. Puneți-mă la treabă! Ședința Colegiul Director al PNL Suceava a fost una extrem de importantă. Astăzi am hotărât validarea primarilor din toate localitățile județului Suceava. PNL se prezintă la startul campaniei electorale cu liste complete de consilieri locali, cu listă completă la primării și cu listă completă la Consiliul Județean”, a transmis președintele Gheorghe Flutur, care a adăugat că: „În 2020, PNL a câștigat 54 de mandate de primar. În ultimile săptămâni, au venit la PNL primarii de la Broșteni, Mănăstirea Humorului, Pojorâta, Marginea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Brodina, Fântâna Mare și Salcea. Sigur, am avut și trei plecări. Ne prezentăm cu 61 de primari în funcție și foarte mulți candidați tineri pentru funcția de primari”.

De altfel, Gheorghe Flutur a precizat că PNL are opt femei care candidează pentru funcțiile de primar, respectiv în localitățile Capu Câmpului, Crucea, Grămești, Ciprian Porumbescu, Gălănești, Drăgușeni.