Lucian Harșovschi anunță că parcările de lângă Primăria Suceava vor deveni cu plată: „Am transmis colegilor mei să facă în așa fel încât contribuabilul să nu fie nevoit să petreacă mai mult de 30 de minute în instituție”

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat miercuri, 27 martie, într-o conferință de presă, că parcările aferente clădirii Primăriei, ce însumează 44 de locuri de parcare, vor deveni cu plată, astfel încât sucevenii care au de rezolvat probleme la sediul unității administrativ teritoriale să găsească loc de parcare.

„În ședința de joi, 28 martie, a Consiliului Local vom supune spre aprobare Proiectul de Hotârâre întocmit în acest sens, ce prevede ca parcarea aferentă clădirii Primăriei Municipiului Suceava cuprinsă între B-dul 1 Mai nr. 5A, Str. Universității cu intrare din str. Alexandru cel Bun să devină cu plată. De altfel, primele 30 de minute sunt gratuite. Precizez că am transmis colegilor mei să facă în așa fel încât contribuabilul să nu fie nevoit să petreacă mai mult de 30 de minute în instituție. Bineînțeles că pot exista și excepții”, a spus viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

El a subliniat că plata se va face exclusiv prin intermediul aplicației SuceavaParking sau SMS, iar pentru parcările enumerate mai sus nu se emite niciun tip de abonament.