Se deschid șantierele în comuna Frătăuții Vechi. Primarul Antemie: „Îi rog pe oameni să fie răbdători și să asculte indicațiile constructorilor, acolo unde este cazul”

Au început lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare din comuna Frătăuții Vechi. Anunțul a fost făcut de către primarul Cristinel Dinu Antemie, care a subliniat că în prezent se lucrează în satul Măneuți. 

Potrivit edilului, investiția, care se ridică la 18 milioane de lei, se realizează cu finanțare guvernamentală, obținută de Primăria Frătăuții Vechi prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și prevede construirea a încă 11 kilometri de rețele de apă și canalizare.

„De asemenea, am dat ordinul de începere a lucrărilor și pentru modernizarea mai multor drumuri din comună, iar constructorul s-a apucat de treabă, iar asta nu poate decât să ne bucure. Este vorba despre aproximativ 3 kilometri de drum din zonele Huțan, Măleni și Poiană”, a declarat primarul comunei Frătăuții Vechi, Cristinel Dinu Antemie, care a adăugat că această investiție se realizează cu bani de la bugetul local.

Trebuie spus că anul acesta demarează  lucrările la toate obiectivele de investiții pentru care primarul Antemie și echipa sa au obținut finanțare guvernamentală și europeană, dar și cele pe care Primăria le face cu bani proprii.

„Va fi disconfort pentru cetățeni în zonele în care se lucrează, însă îi rog să fie răbdători și să asculte indicațiile constructorilor, pentru că nu putem sări pentru aceste etape”, a conchis primarul de la Frătăuții Vechi.