Lucian Harșovschi, mesaj cu subînțeles pentru colegii liberali: „În politică există o singură regulă: aceea că nu este nicio regulă”

Viceprimarul municipiului Suceava, liberalul Lucian Harșovschi, a declarat, într-o emisiune difuzată la un post local de radio, că a fost pus în diferite situații politice „nu tocmai plăcute”, declarația sa făcând referire la candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Suceava.

„Știți și dumneavoastră. El (Ion Lungu, n.r.) nu a candidat nici în 2016, nici în 2020 și se pare că așa nu va candida nici în 2024. Eu sunt într-un partid liberal care, chiar dacă nu are în denumire, este un partid democratic. Deciziile și competiția internă sunt în PNL, după care, cel care se aliniază la start, iar startul este atunci când se depun listele la Biroul Electoral de Circumscripție, toți ceilalți trebuie să se alinieze în spatele lui, pentru că merg pe principiul: până la vot democrație, după vot – disciplină. Îmi fac treaba în continuare și am învățat, din nou, că în politică există o singură regulă: aceea că nu este nicio regulă”, a spus Lucian Harșovschi.

De altfel, într-un mesaj transmis presei locale, viceprimarul sucevean a spus că: „Un om valorează cât cuvântul său! Am fost, sunt și voi fi om de echipă, iar din echipa mea fac parte sucevenii!”.