Mai multe drumuri din comuna Ipotești vor fi modernizate

Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a anunțat că în cel mai scurt timp va fi scos la licitație proiectul privind asfaltarea a cinci străzi din localitate. Investiția, care se ridică la 8 milioane de lei, este finanțată cu fonduri guvernamentale, obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

„Este vorba de asfaltarea unor drumuri de interes local ce însumează aproximativ 3,1 kilometri. Mai exact, vor fi asfaltate străzile Luceafărul, Libertății, Salcâmilor, Pinilor și Stejarilor, toate din satul Ipotești. Acest program de investiții este o bună oportunitate pentru comunitatea noastră de a ne dezvolta”, a declarat primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei.

Edilul a precizat că își dorește ca lucrările să fie finalizate până la sfârșitul acestui an.

Tot cu fonduri guvernamentale, prin la Compania Națională de Investiții (CNI), vor fi modernizate mai multe străzi din toate cele trei sate ale comunei. Este vorba despre un proiect în valoare totală de aproape 4,3 milioane de lei, care presupune asfaltarea a 3,5 kilometri de drumuri.

„La Lisaura se vor moderniza străzile Crângului și Lucian Costin, la Tișăuți va fi asfaltată strada Dumbrăvii, în timp ce la Ipotești este vizată strada Ciprian Porumbescu”, a mai spus primarul.

Și strada Petru Rareș, în lungime de 1,8 km, va fi modernizată, de data aceasta banii alocații fiind de la bugetul local al comunei Ipotești.

Trebuie precizat că în ultimii doi ani în comuna Ipotești au fost asfaltați peste 3 kilometri de drum.