Mașinile abandonate în Suceava vor fi scoase la licitație

Municipiul Suceava anunță organizarea unei ședințe de licitație pentru valorificarea prin vânzare a unui numar de 28 de vehicule abandonate sau fără stăpân. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, care a adăugat că unitatea administrativ teritorială continuă să ridice toate mașinile abandonate pe domeniul public și privat al municipiului Suceava. 
„Mai mult decât atât, pentru a le putea valorifica, în data de 28 iulie organizăm licitația publică a vehiculelor fără stăpân sau abandonate.  La depozitul mașinilor abandonate, cel de la Uzina de apă Dragomirna, sunt în prezent 28 de autovehicule ce au fost evaluate de specialiști și se va putea licita pentru ele. Oferta de licitație publică va fi cu strigare, 940 lei este prețul de pornire al celui mai ieftin autovehicul și 1970 lei prețul de pornire al celui mai scump autovehicul.
Pentru a afla mai multe informații cu privire la licitația bunurilor puteți accesa linkul de mai jos și apela la numărul de telefon 0230212696, interior 147”, a transmis viceprimarul sucevean.