Niciunul dintre candidații la șefia Spitalului Gura Humorului nu a obținut notă de trecere. Jrs Cornel Vieru: „Consiliul de Administrație va lua decizia”

Niciunul dintre cei trei candidați înscriși la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Orășenesc Gura Humorului nu a fost declarat admis. Potrivit Consiliului de Administrație (CA) al unității spitalicești, din cei trei candidați înscriși unul s-a retras, unul a obținut nota 5,29, iar unul 4,77.

Astfel, în ședința CA de marți, 28 februarie, se va stabili cine va asigura interimatul până la organizarea unui nou concurs.

Juristul Cornel Vieru, actualul manager al unității spitalicești, a declarat pentru SuceavaLIVE că nu a purtat încă discuții cu administrația locală, în ceea ce privește preluarea interimatului, Consiliul de Administrație al unității sanitare fiind cel care va lua o decizie în acest sens.

Trebuie precizat că jrs. Cornel Vieru nu a putut participa la acest concurs din cauza faptului că întrunește condițiile de pensionare.