Nicolae Ciucă, întrevedere cu Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă a avut miercuri o întrevedere cu E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, el afirmând că a primit aprecierile ambasadorului cu privire la viteza cu care România continuă să progreseze în domeniile politicilor de securitate, economice şi sociale.

„Am avut, astăzi, o întrevedere cu E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti. Am remarcat în special nivelul excepţional de cooperare dintre România şi Regatul Unit, atât la nivel bilateral, cât şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. În lumina intereselor şi priorităţilor comune, relaţiile de colaborare dintre ţările noastre se dezvoltă rapid, inclusiv la nivel parlamentar”, a transmis preşedintele Senatului, după întâlnire.

Nicolae Ciucă arată că „a primit, totodată, aprecierile ambasadorului cu privire la viteza cu care România continuă să progreseze în domeniile politicilor de securitate, economice şi sociale”.

„Recunoaşterea partenerilor externi este un semnal important pentru ţara noastră, mai ales în contextul regional complex al Mării Negre. În mandatul meu de Prim Ministru al României, aceste domenii au fost prioritare, iar mai departe, din poziţia de preşedinte al Senatului, voi acorda aceeaşi importanţă relaţiei de cooperare cu partenerul britanic”, mai spune Ciucă pe Facebook, potrivit psnews.ro.