Noi investiții în drumuri, la Brodina. Primarul Uhliuc a semnat contractul de finanțare 

Lucrurile se mișcă într-un ritm favorabil cetățenilor, în comuna Brodina, iar acest lucru se vede prin proiecte concrete, palpabile.  

Cea mai recentă dovadă în acest sens este un proiect de o importanță majoră pentru oameni și se referă la drumurile comunale.

Luni, 26.06.2023, primarul Vasile Uhliuc a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru acest proiect ce va  presupune betonarea drumurilor comunale din satele satele Falcău, Brodina de Jos, Brodina, Sadău și Norocu.

 

 „Drumurile, printre cele mai așteptate investiții din orice comună, sunt și pentru noi prioritare. Este un proiect ce se apropie de două milioane de euro și sunt bucuros că am reușit să aducem acești bani guvernamentali la Brodina”, a spus primarul Uhliuc.

 

Drumurile trebuie întreținute

 

Dacă nu de mult, prin Grupul de Acțiune Locală „Sucevița-Putna”, Primăria a achiziționat un tractor performant ce este folosit la deszăpezirea drumurilor și la autogospodărire, acum câteva săptămâni, utilajul a mai fost dotat cu niște accesorii pentru a-i mai da și alte întrebuințări.

Această dotare a costat aproximativ 21.000 de euro și s-a făcut cu banii economiți de la achiziționarea utilajului.