!NOU! UNIVERSUL MAXI PET – ACUM ȘI ÎN SUCEAVA! DESCOPERĂ-L ALĂTURI DE ANIMĂLUȚUL TĂU! 

!NOU! UNIVERSUL MAXI PET – ACUM ȘI ÎN SUCEAVA! DESCOPERĂ-L ALĂTURI DE ANIMĂLUȚUL TĂU! 

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | FARMACIE VETERINARĂ   

Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Iar, cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, te așteptăm, cu drag, în noul magazin Maxi Pet ce și-a deschis, recent, porțile în Suceava, respectiv în eGros Shopping, Calea Unirii nr. 27

Bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie. Acesta este Maxi Pet Suceava. Magazinul vine ca răspuns direct la necesitatea clienților din regiune de a avea la îndemână un magazin specializat în care pot găsi tot ce au nevoie pentru animăluțele lor și de unde pot obține informații și sfaturi utile pentru creșterea și îngrijirea companionilor necuvântători.

 

 

 

 

 

 

Maxi Pet Suceava te așteaptă cu tot soiul de surprize!

 

Experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele lor. Întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie. Mai mult, mizăm pe integrarea lor în familie, motiv pentru care fiecare animăluț de companie este bine-venit în magazinele și familia #MaxiPet.

Această a 12-a locație este confirmarea că deservim cu folos comunitățile din care facem parte și, totodată, întărim rețeaua națională de magazine Maxi Pet” – Iustin Chiorescu, Store Manager Maxi Pet Suceava.

Primim, cu drag, animăluțele în interiorul magazinului Maxi Pet Suceava.

 

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Atât în magazine cât și pe site, îți punem la dispoziție o gamă variată de mărci economice, premium sau super premium, astfel încât să găsești produse care să se încadreze în bugetul tău și care să fie pe placul animăluțelor.

Fie că animăluțul tău încearcă gamele proprii Maxi Pet, fie că are o altă gamă favorită, cu siguranță, se va linge pe botic în timp ce tu vei ieși din magazin cu zâmbetul pe buze!

 

La Maxi Pet Suceava găsești tot ce ți-ai putea dori pentru animăluțul tău, într-un singur loc.

 

Maxi Pet – hipermarket şi diete veterinare pentru animăluțele de companie

 

Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, nu în ultimul rând, diete veterinare. Acestea din urmă acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Aplicația Maxi Pet este dedicată animăluțelor, dar, economisești tu.

 

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

 

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru fiecare cumpărătură făcută în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

 „Practic, în cadrul programului de loialitate, valorizăm fiecare leu cheltuit. În Maxi Pet Club, se contorizează și se recompensează fiecare punct acumulat, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de reduceri și bonusuri” – Cornel Mocanu, Chief Operations Offier Maxi Pet România.

 

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Suceava și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, dedicat, în întregime, ție și animăluțul tău.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

Maxi Pet Suceava

Calea Unirii nr. 27, în incinta eGros Shopping

Program:

Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00

Duminică: 09.00 – 20.00

Nr. Telefon: 0734.991.799