Exclusiv: Omul de afaceri Vasile Blanari aduce o filială Antena 3 CNN la Suceava

A trecut ceva timp de când se vorbește de prezența Televiziunii Antena 3 CNN în județul Suceava, însă asta a devenit o certitudine cu scurt timp în urmă, iar zvonurile de ieri sunt astăzi o realitate concretă.

Există un spațiu numai bun pentru studiouri impunătoare, există un contract semnat oficial, iar potrivit estimărilor, luna septembrie va aduce și lansarea oficială a Antena 3 CNN la Suceava.

Evident, ca toate acestea să existe, a fost nevoie de o persoană dornică să aducă un post național la Suceava și, în același timp, dispusă să suporte financiar întreg demersul.

Contactat telefonic, omul de afaceri sucevean Vasile Blanari a confirmat, pentru SuceavaLive, că a ales să investească în acest proiect.

„Da, ați înțeles bine: un om de afaceri investește în promovarea județului său, în promovarea frumuseților de aici și a lucrurilor pozitive care se întâmplă și care se vor întâmpla. Practic, asta va însemna prezența Antena 3 la Suceava și nu va fi televiziunea lui Vasile Blanari, ci a sucevenilor”, a declarat omul de afaceri sucevean.

Potrivit primelor informații, Suceava va avea spațiu de emisie  în timpul săptămânii, atât dimineața, de la 7:00 la 8:00, cât și după-amiaza, în intervalul ora 17:00 – 19:00. De asemenea, va exista un spațiu de emisie și în week-end, între orele 10:00 și 13:00.

Sediul Antena 3 CNN Suceava va fi la Galleria Mall, iar spațiile în care se vor desfășura emisiunile vor fi amenajate întocmai după tiparul studiourilor centrale.

În acest proiect, omul de afaceri Vasile Blanari este unic acționar.