Peste 100 de angajați ai școlilor din județ, parte a Școlii de Vară organizată de CCD Suceava

În perioada 3 – 7 iulie, la Colegiul Tehnic „Al.I.Cuza” Suceava se desfășoară cea de-a doua ediție a Școlii de vară „George Tofan”. Manifestările, organizate de Casa Corpului Didactic din Suceava, au ca temă „Educație permanentă și responsabilitate civică”.
Activitățile au debutat cu un cuvânt de bun venit adresat participanților de către directorul CCD Suceava, prof. Traian Pușcă, urmat de aprecierile și îndemnurile exprimate de invitați: prof. dr. Petru Crăciun, inspector general adjunct IȘJ Suceava, conf. univ. dr. Călin Horia Bîrleanu, de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. Mariana Onu, director la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, prof. Maria Pavelescu, președinte Asociația Educatorilor din Suceava.

Marți, 4 iulie, manifestările au continuat cu diferite activități desfășurate de reprezentanți ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava.

Programul continuă, în următoarele zile, cu activități diverse adecvate temei, susținute de formatori experimentați, astfel: miercuri, 5 iulie, prof. dr. Isabel Vintilă și prof. dr. Mihaela Acatrinei, inspectori școlari din cadrul IȘJ Suceava și prof. Irina Biciușcă de la Organizația Salvați Copiii.
De asemenea, joi, 6 iulie, vor desfășura activități conf. univ dr. Otilia Clipa și conf. univ. dr. Doina Schipor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, dar și comisarul șef Ionuț Epureanu, reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava și prof. Gabriel Anastasiu de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc. Tot joi va fi prezent și informaticianul Cătălin Laslău de la Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava.

„După primele zile, suntem încrezători că și această a doua ediție a Școlii de vară se va bucura de interes din partea celor peste 100 de participanți”, a spus directorul Casei Corpului Didactic Suceava, prof. George Tofan.