O bătrână din comuna Moldovița a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină

Marți, 18 octombrie, la ora 18:10, Poliţia Muncipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe DJ176, pe raza localității Rașca din comuna Moldovița a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La data de 18.10.2022, la ora 17:45, George Ș., în vârstă de 27 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturism marca Audi, pe DJ 176, din localitatea Rașca, din direcția  Moldovița către Argel, a acroșat-o pe Eugenia C., în vârstă de 83 de ani, din satul Rașca, care s-a angajat brusc în traversarea străzii de la dreapta la stânga prin loc nepermis și fără să se asigure, ocazie cu care aceasta a fost proiectată pe partea carosabilă.  

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a fost diagnosticată cu „contuzionată ușor prin accident rutier, fără a rămâne internată.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-a  recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.     

În cazuă a fost întocmit dosarul penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.