O bătrânică de 90 de ani din Braşov şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Vecinii au dat alarma din cauza mirosului îngrozitor

Prea grea suferinţa pentru ultimii săi ani de viaţă şi mult prea greu de acceptat că şi-a pierdut copilul. O bătrânică de 90 de ani din Braşov şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Alarma a fost dată de vecini, care nu mai suportau mirosul îngrozitor care ieşea din apartamentul femeii.

Pensionara şi fiul său de 58 de ani locuiau împreună, după ce bărbatul fusese părăsit de soţie. Lucra la o firmă de telecomunicaţii, dar în ultima vreme căzuse în patima alcoolului şi suferea de ciroză, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Prea grea povara singurătăţii

Bătrânica se ocupa de el, iar când sfârşitul omului a venit, femeia nu a anunţat autorităţile. L-a învelit în prosoape şi a aşteptat. Poate simţea că nici ea nu mai avea mult de trăit sau i-a fost greu să se despărată de copilul ei, probleme financiare, toate motivele sunt posibile şi luate în calcul până la aflarea adevăratului motiv. Vecinii spun că nici femeia nu se afla într-o stare prea bună de sănătate şi că avea ceva probleme psihice.

Miercuri seara, când mirosul a devenit de nesuportat, oamenii au sunat după ajutor. Aşa avea să se facă macabra descoperire, scrie observatornews.ro.