O copilă de doar doi ani din Vama a pierdut lupta cu boala! Micuța Zenayda s-a chinuit o lună prin spitalw

Iris Zenayda Ioana, o copilă de doar doi ani originară din comuna Vama, a murit la spitalul de copii din Iași, din cauza unei afecțiuni  care nu ar fi fost diagnosticată la timp de medicii de la Câmpulung Moldovenesc și Suceava.

Potrivit bzi.ro, în urmă cu o lună, micuța Zenayda a început să se simtă rău, prezentând anumite simptome, cum ar fi febră și amețeli. Fetiței i-au apărut pe corp niște pete de culoarea albastră, moment în care părinții au dus-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru niște investigații. De acolo a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan Cel Nou” Suceava și în cele din urmă a ajuns la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, unde medicii au descoperit faptul că fetița de doi ani suferă de sindromul post-COVID.

„Medicii nu și-au dat seama ce are fetița mea”

„Am mers în trei spitale până acum. Am fost la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde medicii au spus că fetița mea are probleme la ficat. Într-adevăr, are probleme la ficat, dar asta tot din cauza sindromului post-COVID. Diagnosticul pus de către medici a fost cel de hepatita A. După aceea am fost transferați la Spitalul Județean de Urgență «Sf. Ioan Cel Nou» Suceava, unde am stat o săptămână.

Din nou, medicii nu și-au dat seama ce are fetița mea, cu toate că s-au făcut zeci de analize. Abia când am fost transferați la Iași, la Spitalul «Sf. Maria», medicii au spus că este posibil să aibă sindromul post-COVID. Acum se află într-o stare gravă la spital, are plămânii afectați și ficatul”, declara mama fetiței, Oana Lăcrămioara Andrei, potrivit bzi.ro.

Din păcate, pe 1 mai, micuța a pierdut lupta cu viața.
„Azi ai plecat de lângă noi, îngerașul nostru, ai lăsat o durere nespusă în sufletele noastre, ale tuturor! Tu ai fost și vei rămâne prințesa noastră! Cu lacrimi în ochi îți dorim o călătorie lină, pe aripi de înger. Zeny, ai să rămâi pentru noi tot timpul vie în suflet și în cugetările noastre. Te-am iubit, te iubim și te vom iubi nespus de mult, îngerașul nostru!
Dumnezeu să te ierte și să te păstreze printre îngerașii lui! Odihnește-te în pace, Iris Zenayda Ioana, prințesa noastră!
Va mulțumim tuturor care ați donat sânge pentru Zeny, care v-ați implicat și ați dorit să ne ajutați să o salvăm. Din păcate Dumnezeu a decis ca ea să fie în ceruri, lângă El…”
, a scris tatăl fetiței pe o Facebook.