O femeie din Preutești și-a găsit soțul spânzurat în magazia de lemne

Miercuri, 10 mai, în jurul orei 12:20, lucrătorii S.P.R. 12 Preutești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Preutești, cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat pe soțul său, la locuința de domiciliu.
Din primele verificări efectuate de către lucărtorii de poliție din cadrul S.P.R. 12 Preutești, s-a constatat faptul că la data de 10.05.2023, în jurul orei 12:10 apelanta a revenit la locuința de domiciliu de la serviciu.
În continuare femeia și-a căutat soțul, în vârstă de 53 ani, prin locuință și anexele gospodărești, ocazie cu care l-a găsit în magazia de lemne, fiind spânzurat cu o funie de grinda acoperișului magaziei. Aceasta a tăiat funia pentru a-i acorda primul ajutor și a sunat la 112 solicitând intervenția cadrelor medicale și a poliției.
La fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul bărbatului.
În urma discuțiilor purtate cu soția persoanei decedate a rezulat că acesta nu era consumator de băuturi alcoolice, însă  urma tratament medicamentos prescris în urma unui control medical la psihiatrie, în urma unui AVC suferit în anul 2022.
La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost descoperite urme de violență pe suprafața corpului.