O femeie din Vicovu de Sus a fost îmbrâncită de un bărbat din Bilca pentru niște movile de pământ

Sâmbătă, 28.10.2023,  patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de o femeie din orașul Vicovu de Sus, localitatea Bivolăria, județul Suceava cu privire la faptul că mama sa a fost lovită de către o persoană.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 28.10.2023, în jurul orei 12:00, în timp ce numita U. A. domiciliată în oraș Vicovu de Sus, localitatea Bivolăria, județul Suceava se afla pe drumul public de raza localității Bilca, jud. Suceava, a avut un conflict spontan cu numitul R. F., din aceeași localitate, pe fondul unor divergențe privind depozitarea unor movile de pământ pe drumul public din proximitateta locuinței, ocazie cu care acesta din urmă a îmbrâncit-o, fără a-i cauza leziuni fizice vizibile.

La fața locului nu a fost solicitat un echipaj de ambulanță, întrucât persoana vătămată a considerat că nu are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.     

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, faptă prev. și ped. de art. 193, alin. (1) și alin. (2), ind. 1, lit. c) din Codul Penal, cauza urmând a fi soluționată procedul sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.