O nouă competiție internațională, găzduită de Sala Sporturilor Poiana Stampei. „Italienii au promis că vor reveni curând”

Sâmbătă, 16 martie, comuna suceveană Poiana Stampei a găzduit o nouă competiție internațională, de data aceasta, de volei, care a adunat în această localitate sportivi din Italia, Slovenia și Polonia, dar și din Transilvania. De asemenea, la Poiana Stampei a fost prezent și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Gruia Ivan, care, împreună cu primarul Viluț Mezdrea, i-au felicitat pe cei implicați pentru desfășurarea acestei competiții.

Turneul Internațional de Volei „Cupa Primăverii”, organizat de Volei „Avântul Transilvaniei”, în parteneriat cu Primăria Poiana Stampei și Sala Sporturilor din comună, a reprezentat astfel un câștig pentru toată lumea, atât pentru voleibaliști, cât și pentru întreaga comunitate de la Poarta de Intrare în Bucovina.

Sportivii participanți la competiție s-au putut bucura de condiții moderne de nivel european, iar Poiana Stampei de o bună promovare la nivel internațional.

Administratorul Sălii Sporturilor Poiana Stampei, Alexandru Isopel, a spus că sportivii au fost plăcut surprinși de condițiile găsite aici, declarând chiar că „doar în orașele mari din țările lor sunt astfel de complexuri sportive, nicidecum în comune”, iar acest lucru nu face decât să confirme că investițiile făcute de primarul Viluț Mezdrea și echipa sa în infrastructura sportivă încep să dea roade.

„Italienii au promis să revină la noi, ca turiști, iar acest lucru reprezintă un mare câștig pentru comuna noastră. Putem spune așadar că această frumoasă comună este din ce în ce mai vizibilă și mai apreciată, nu doar în țară, ci și în străinătate”, a declarat administratorul Sălii Sporturilor Poiana Stampei, Alexandru Isopel.

Și cum Bucovina se poate mândri cu tradiții și obiceiuri dintre cele mai frumoase, Turneul Internațional de Volei „Cupa Primăverii” nu se putea încheia altfel, decât cu un spectacol deosebit susținut de Ansamblul „Poienița”.

Trebuie spus că în comuna Poiana Stampei s-au mai desfășurat competiții sportive de mare amploare, ultima dintre ele fiind Campionatul Național de Cros „Bucovina Cross Country”, ce a adunat mai bine de 1000 de sportivi.