O nouă explozie s-a produs la un apartament din Suceava. Un bătrân de 86 de ani a ajuns la spital, după ce a suferit arsuri

În această dimineață a avut loc o explozie într-un apartament din zona centrală a municipiului Suceava. Potrivit ISU, explozia a avut loc într-un apartament de pe strada Tipografiei. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

În urma exploziei, un bărbat în vârstă de 86 de ani a suferit arsuri minore și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. De asemenea, o femeie, de 36 de ani, a făcut un atac de panică. Femeia a fost monitorizata de către echipajul SMURD B2 prezent la fața locului. Femeia și-a revenit și nu a fost necesar transportul la spital.

Au fost afectate elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uși ale apartamentelor din bloc și de la intrarea în scară.

Explozia s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulări de gaze, blocul fiind racordat la rețeaua de gaze naturale.