O șoferiță din Frasin a provocat un accident rutier când se pregătea să intre în curte

Luni, 10 octombrie, în jurul orelor 07:15, numita Mirela C., de 68 ani, din orașul Frasin,  în timp ce conducea autoturismul marca Jeep, pe D.N.17 pe raza localității Bucșoaia, pe direcția Frasin – către Gura Humorului, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de viraj la stânga cu scopul de a intra în curtea locuinței sale, a intrat în coliziune lateral stânga cu autoturismul marca Dacia Duster condus de către daniel V. care s-a angajat regulamentar în depășirea acesteia, fiind proiectat în afara părții carosabile în partea stângă în direcția sa de mers.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoara a lui Daniel V., care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „TCC ușor fără pc și contuzie coloană cervicală dorsală. Victima nu a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiind conduși la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.