O tânără din Gura Humorului și-a pierdut viața chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească

O tânără de 24 de ani din Gura Humorului care trebuia să se mărite sâmbătă cu iubitul ei și-a pierdut viața chiar în ziua în care trebuia să aibă loc marele eveniment. Astfel, vineri seara, Alexandra, care era însărcinată în 8 luni și avea afecțiuni cardiace, având montate două stenturi, a suferit un stop cardio-respirator și a fost dusă la Spitalul Orășenesc Gura Humorului. Transferată la Spitalul Județean Suceava, tânăra a fost dusă direct în sala de operație, unde au continuat manevrele de resuscitare și s-a efectuat o cezariană de urgență. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, sâmbătă, la orele 00.05, femeia a decedat împreună cu fătul, sarcina acesteia fiind oprită din evoluție. Alexandra fusese internată cu COVID la Spitalul Județean în data de 27 iulie, iar pe 2 august, aceasta a cerut să fie externată. Medicii care au îngrijit-o spun a fost externată cu „stare generală bună, fără necesar de oxigen, analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet”.

 Alexandra S., din Gura Humorului, locuia în satul Păltinoasa, la domiciliul prietenului ei,   Marian M. Tânăra era gravidă în 29 de săptămâni și suferea de afecțiuni cardiace, având 2 stenturi la inimă.  În seara zilei de vineri, 19 august 2022, în jurul orelor 21.30, tinerei i s-a făcut rău, iar prietenul ei a transportat-o cu autoturismul personal la Spitalul Orășenesc Gura Humorului unde aceasta a fost diagnosticată cu „stop cardio-respirator” fiind aplicate manevre de resuscitare și transportată la UPU Suceava.

„Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare. Tânăra a fost dusă direct în sala de operație, unde au continuat manevrele de resuscitare și s-a efectuat cezariana de urgență.  În ciuda eforurilor extraordinare ale medicilor urgentiști, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, iar sâmbătă, la orele 00.05, femeia a decedat împreună cu fătul, sarcina acesteia fiind oprită din evoluție”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul Dan Teodorovici.

Cadavrul femeii a fost depus la morga Spitalului Sf. Ioan cel Nou Suceava, urmând ca luni să fie efectuată necropsia acesteia.

 Când cadrele medicale i-au comunicat viitorului soț că nu au mai putut face nimic pentru cea care trebuia să-i devină soție și să-i dăruiască un copil, tânărul a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale.