Deznodământul trist al telenovelei din Iași! Amanta preotului s-a întors la soțul ei care o bătuse din cauza infidelității

Amanta preotului din Iași a revenit acasă, asta după ce soțul ei a bătut-o din cauza infidelității.

După ce DGASPC Iași a avut-o în grijă un timp, având în vedere violența domestică la care a supus-o soțul, amanta preotului din Iași, Alexandra, a revenit în brațele agresorului ei. 

Alexandra, amanta preotului din Iași, s-a întors la casa din Podul Iloaiei, iar soțul ei violent este departe de a fi acasă, deocamdată. Până la acest moment, nu se știe dacă preotul vrea să mai aibă de-a face cu femeia, după toate cele întâmplate.

Din nefericire, Alexandra este una dintre numeroasele femei care, din neputință, revin la soții lor agresori, chiar dacă știu ce soartă le așteaptă.

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni. Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate” a declarat un vecin.

Se pare că și socrii Alexandrei, care au fost foarte supărați pe aceasta, sunt dispuși să culce urechea și să o ierte.

„Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit.

E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște” a mai explicat vecinul.

Soțul amantei preotului din Iași, Gheorghe Nicăi Crijan, este pus sub acuzația de șantaj și violență, motiv pentru care preotul și Alexandra sunt considerați părți vătămate.