Oana Font, una dintre cele mai iubite artiste ale Maramureșului, vine de Ziua Femeii la Pensiunea Somara din Găinești

Iubita artistă maramureșeană Oana Font vine în județul Suceava pentru a le cânta femeilor, de ziua lor. Petrecerea de Ziua Femeii se va desfășura într-un cadru deosebit, la Pensiunea Somara din satul Găinești, comuna Slatina.
Evenimentul va debuta vineri, 8 martie, la ora 19:00, iar cei interesați trebuie să știe că, pe lângă muzica bună, se vor putea bucura și de un meniu festiv pregătit special de bucătarii pensiunii.
De asemenea, pentru a avea curaj la dans, organizatorii au pregătit și un pachet diversificat de băuturi alcoolice, dar și non-alcoolice.
„Sărbătorește alături de noi Ziua Femeii! Arată-i cât de mult o prețuiești, într-un ambient de poveste creat special pentru voi. Facem primăvară în locație și în sufletele dumneavoastră și vă oferim momente de neuitat și experiențe culinare de excepție. Nu mai stați pe gânduri și sunați la numărul de telefon sau ‭0740 220 585‬, pentru rezervări și alte detalii suplimentare”, au transmis reprezentanții Pensiunii Somara din Găinești, Slatina.
Prețul unui bilet este de 300 de lei.