Broșteniul, promovat în premieră la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO. Alexandru Hurjui: „Suntem la un pas de a deveni o stațiune turistică oficial recunoscută”

Primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, a participat la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO, acolo unde a promovat localitatea. Edilul a subliniat că prezența la București  a fost o premieră pentru orașul pe care îl reprezintă.
De asemenea, Alexandru Hurjui a anunțat că în ședința de Guvern de vineri, 16 februarie, va fi votată o hotărâre de Guvern prin care cel mai mare oraș din România va deveni stațiune turistică de intere local.
„Cu bucurie vă anunț că pentru prima dată suntem invitați să participăm la Târgul de Turism al României ROMEXPO şi promovăm frumusețile zonei noastre în standul special dedicat turismului din Suceava.
Acest eveniment de promovare este crucial pentru noi, mai ales că suntem la un pas de a deveni o stațiune oficial recunoscută. Toate actele au fost depuse, am trecut cu succes prin toate verificările, iar acum așteptăm cu nerăbdare hotărârea de Guvern.
Participarea noastră la Târgul de Turism al României nu reprezintă doar o oportunitate de a ne face cunoscuți la nivel național, ci și un pas important în dezvoltarea noastră ca destinație turistică. Contăm pe sprijinul și entuziasmul vostru pentru a transforma Broșteni într-un loc de neuitat pentru turiști.
Produsele și materialele informative pe care le prezentăm la târg sunt o oglindă fidelă a bogăției noastre naturale, a tradițiilor autentice și a ospitalității locale. Este o oportunitate unică de a împărtăși cu întreaga țară ceea ce face comunitatea noastră atât de specială.
Dacă aveți drum pe la Bucureşti, vă invit să ne susțineți și să ne vizitați standul. Am dus la târg o parte din minunățiile locului nostru pentru a arăta lumii peisajele naturale deosebite, tradițiile autentice sau aventurile pline de adrenalină. Oraşul Broșteni are ceva special pentru fiecare!”, a spus primarul orașului Broșteni, Alexandru Hurjui.
Edilul a mulțumit tuturor celor ce l-au sprijinit în acest demers, dar și renumitului jurnalist Charlie Ottley pentru încurajări.
„Mulțumesc pentru invitație şi sprijin colegilor din Consiliul Județean Suceava, Visit Vatra Dornei, Visiting Bucovina, Organizației de Management al Destinației Țara Dornelor.
Mulțumesc Charlie Ottley pentru încurajări, a fost o adevărată plăcere întâlnirea cu tine şi te așteptăm cu drag la Broşteni.
Dragii mei, vă mulțumesc vouă, tuturor pentru susținere și sunt încrezător că împreună vom reuși să aducem orașul nostru în topul destinațiilor turistice”, a conchis Alexandru Hurjui, primarul orașului Broșteni.