Păcănele noi lansate în octombrie

Industria de jocuri de noroc lasă mereu loc pentru lucruri noi, în special când vine vorba despre categoria păcănele. Teme diversificate și imaginația celor care conduc studiourile celor mai mari furnizori, permit apariția unor jocuri amuzante și cu diferite caracteristici. Luna octombrie a fost o lună plină cu lansări ale unor jocuri cu potențial, unele remarcate și în România, unde au fost deja introduse în oferta anumitor cazinouri populare.

Cazinourile online din România sunt mereu dornice să le ofere clienților cele mai noi jocuri apărute pe piață și de cele mai multe ori dacă văd potențial în acel joc, în cel mai scurt timp îl și regăsești în oferta de produse. Așa s-a întâmplat cu Money Train 2, unul dintre cele mai interesante sloturi ale furnizorului Relax Gaming, care a putut fi jucat în România la două zile după lansarea la nivel mondial. Și nu este singurul asemenea joc, deoarece luna octombrie a fost o lună productivă pentru furnizorii de top. Aceștia au oferit jucătorilor multe sloturi interesante.

Big Bass – Keeping it Reel (Reel Kingdom)

Gama de jocuri Big Bas Bonanza a furnizorului Reel Kingdon a fost o poveste de real succes până acum, iar de la Big Bass – Keeping it Reel sunt aceleași așteptări. Nu are cum să fie altfel, având în vedere popularitatea versiunilor anterioare și faptul că aduce mai mul tcu varianta originală decât lansările precedente. Un element este nou și acesta este potul cu premii de pește care acumulează premii în timpul rundei bonus rotiri gratuite, atunci când sunt câștigați în momentul în care aterizează pescarul și mulinează fiecare pește cu premii.

Funcția specială rotiri gratuite se activează la trei sau mai multe simboluri Scatter în jocul de bază și oferă 10, 15 sau 20 de Rotiri Gratuite. Funcția este redeclanșabilă, ai nevoie de patru pescari stivuiți în timpul rotirilor, urmând ca apoi să fie acordate alte zece rotiri gratuite, dar cu multiplicator de câștig  X2, X3 și X 10. Jocul a apărut în data de 24 octombrie 2022 și face parte din suita de sloturi cu 10 linii de plată pe care poți câștigul de până la 10.000 X miza.

The Great Pigsby Megapays (Relax Gaming)

Apărut în lumea jocurilor de noroc în data de 7 octombrie 2020,  slotul este o producție a furnizorului Relax Gaming. Jocul rulează cu motor Megaways, ceea ce înseamnă că dacă ai puțin noroc la finalul unei rotiri complete poți obține câștiguri interesante pe cele 117.649 linii de plată, dar nu mai mari de 20.000 X miza. Slotul rulează cu grafică superioară, volatilitatea fiind ridicată și RTP-ul de 96.08%, ceea ce este puțin mai mic față de media industriei.

Dezvoltatorul Relax Gaming te invită să te alături cuplului de porci din înalta societate. Jocul nu beneficiază de jackpoturile progresive, deoarece a fost lansat e piață înainte ca furnizorul să își lanseze propriul sistem de jackpot, dar vine cu caracteristici speciale printre care și rotiri gratuite. Jocul de bază are loc în grădina marelui conac și pot fi auzite sunete ambientale, iar simbolurile de top înfățișează cuplul de porci. 

John Hunter and the Book of Tut Respin (Pragmatic Play)

Ultimul, dar cu siguranță nu ultimul din seria jocurilor John Hunter and the Book of Tut, slotul poartă amprenta dezvoltatorului Pragmatic Play, poate cel mai popular al momentului. John Hunter a participat la multe vânători de comori de-a lungul anilor și face parte din seria gama de jocuri cu exploratori care datează încă de la primele apariții în România a sloturilor video.

John Hunter and the Book of Tut Respins a fost lansat pe 3 octombrie și este practic un remake al originalului joc lansat de Pragmatic Play, dar vine cu ceva special care schimbă puțin datele problemei și cu o întorsură care afectează atât jocul de bază, cât și funcția bonus rotiri gratuite. În jocul de bază un simbol poate fi selectat aleatoriu și aduce plați de până la 4.000 X miza. Există și varianta ca funcția rotiri gratuite să fie activată contracost, în schimbul sumei de 100 X miza dorită. Simbolurile cad pe un ecran format din cinci role și trei rânduri, iar câștigurile sunt oferite prin intermediul celor 10 modalități de plată. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul este de 95.5%.

Boat Bonanza (Play n GO)

Un joc potrivit pentru cei care adoră să pescuiască sau să se plimbe cu barca, Boat Bonanza te invită să ieși la pescuit de premii interesante. Există o mulțime de motive pentru care să-ți dorești să prinzi pește, deoarece aceștia atrag după ei premii interesante ce pot ajunge până la 5.000 X miza. A fost lansat în data de 13 octombrie și a venit cu caracteristici bonus interesante care îți propun între 10 și 20 de jocuri gratuite cu multiplicatori de câștig.

Boat Bonanza este un joc a cărui tema a fost oarecum copiată de la alte sloturi, dar este o practică des întâlnită și lucrul acesta nu îl face să fie un joc mai puțin reușit din cauza aceasta.  Folosește un concept relativ asemănător jocului Golden Catch de la Big Time Gaming, dar mai ușor de jucat și ușor diferit compartiv cu alte jocuri cu această temă.

Legend of Heroes Megaways (Pragmatic Play)

Supereroii au fost dintotdeauna la mare căutare, fie că vorbim despre filme, reviste cu benzi desenate și acum jocuri de păcănele online. Legend of Heroes Megaways este un joc al dezvoltatorul Pragmatic Play, care readuce în atenția amatorilor de sloturi această temă interesantă.  Cu grafică superioară și caracteristici interesante și free spins, slotul aduce elemente copiate dintr-un alt joc marca Pragmatic Play, intitulat Power of Thor Megaways.

Pictograme cu eroi pică pe ecranul de joc colorat, care indică o sală cu mașini și abur. Fiecare rotire poate fi una norocoasă și la finalul ei să obții câștiguri de până la 5.000 X miza. Legend of Heroes a fost lansat pe 18 octombrie și rulează cu motorul Megaways, ceea ce înseamnă până la 117.649 linii de plată și volatilitatea ridicată. RTP-ul de 96.55% este puțin sub media industriei, posibilitatea de declanșarea a funcției speciale rotiri gratuite îl face să fie interesant și misterios.