Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, către liberalii din Bihor: Rotativa va fi una corectă pentru PNL. Ne vom apăra poziţiile

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis joi liberalilor din Bihor că rotativa va fi una corectă pentru PNL şi că îşi vor apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare, potrivir unor surse liberale. Premierul a mai arătat că toate reformele asumate prin PNRR trebuie duse până la capăt de viitorul Executiv.

Preşedintele PNL le-a spus liberalilor că rotativa la guvernare va fi una corectă pentru PNL. ”Ne vom apăra poziţiile, dar şi obiectivele de guvernare”, a spus şeful Executivului, potrivit surseloe citate.

Nicolae Ciucă a transmis şi un mesaj către viitorul Guvern, şi anume că toate reformele asumate prin PNRR trebuie duse până la capăt. În plus, viitorul guvern trebuie să continue creşterea accelerată a veniturilor românilor, a spus premierul.

El a lăudat Organizaţia PNL Bihor, nu doar pentru rezultatele electorale, dar mai ales pentru că e un exemplu privind buna guvernare locală. Administrarea judeţului Bihor este un model de dezvoltare care ”molipseşte” şi alte organizaţii din ţară, a spus liderul PNL, potrivit psnews.ro.