Primarul Dănuț Candrea anunță că un medic de familie tânăr și bine pregătit și-a început activitatea în comuna Dorna Candrenilor

Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, are vești bune pentru cetățenii pe care îi reprezintă. Edilul anunță cu bucurie că localitatea are un nou medic de familie, tânăr și pregătit să se îngrijească de sănătatea tuturor oamenilor. Potrivit acestuia, după ani de căutări și foarte multă implicare,  începând cu data de 5 iulie 2023 în cadrul Dispensarului Uman din Dorna Candrenilor și-a început activitatea doctorul Sandu Macrițchi.

„În cadrul cabinetului se vor efectua consultații, se vor emite rețete medicale, bilete de trimitere, concedii medicale, adeverințe și tot ceea ce ţine de un medic de familie. Este o mare realizare și bucurie pentru noi că am reușit această misiune. Domiciliul domnului doctor este în satul Smizi unde Primăria și Consiliul Local au amenajat o locuință pentru medicii de familie.
Pentru a beneficia de serviciile medicale ale domnului doctor, vă rugăm să vă prezentați la cabinet cu actul de identitate și cardul de sănătate.
Pentru programări și orice alte informații vă sta la dispoziție asistenta Mariana Cozan, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon 0742375694”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.