Primarul Dănuț Candrea îi invită pe cetățeni să ia parte la prima ediție a Balului Gospodarilor de la Dorna Candrenilor

 A doua zi de Paște este un prilej de sărbătoare pentru locuitorii comunei Dorna Candrenilor, dar nu numai, deoarece la Casa de Cultură din localitate va avea loc prima ediție a Balului Gospodarilor. Evenimentul, organizat de Primăria localității, se anunță a fi unul de răsunet.

„Ne-am dorit să organizăm Balul Gospodarilor încă de acum câțiva ani când am finalizat una dintre cele mai importante investiții din comuna noastră, respectiv Casa de Cultură, însă pandemia și conflictul de la graniță ne-au împiedicat. Acum cred că a venit momentul să facem un Bal al Gospodarilor așa cum merită oamenii din comuna Dorna Candrenilor. De aceea, îi așteptăm pe toți gospodarii îmbrăcați în straie populare, iar noi îi asigurăm că vor avea parte atât de muzică bună, cât și de bucate alese”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Organizatorii evenimentului au anunțat că buna dispoziție va fi întreținută de Formația „Kristal” din Cernăuți, Fetele din Botoșani și de Ansamblul Folcloric „Plai Bucovinean”. Trebuie precizat că Balul Gospodarilor va debuta la ora 17:00, când participanții sunt așteptați să-și ocupe locurile. Organizatorii au mai precizat că prețul unui bilet de intrare, care include și meniul, este de 200 de lei, iar achiziția se poate face de la sediul Primăriei Dorna Candrenilor.

Foarte important este faptul că data limită pentru cumpărarea biletelor este 1 aprilie 2023, locurile fiind limitate.