Primarul Dănuț Candrea transmite condoleanțe familiilor celor patru tineri decedați în accidentul de la Dorna Candrenilor: „Dumnezeu să le dea odihna cea veșnică”

Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familiile celor patru tineri ce și-au pierdut viața în cumplitul accident ce s-a petrecut pe raza localității. Edilul a spus că este alături de familiile îndoliate și se roagă ca Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire. De asemnea, Dănuț Candrea a aprins candele și a pus flori la locul tragediei.

„În aceste momente de mare tristețe, suntem alături de familiile celor patru tineri plecați prea devreme la Cer. Vestea morții lor a cutremurat întreaga comunitate din Dorna Candrenilor. Transmitem sincere condoleanțe și sentimentele noastre de compasiune familiilor, rudelor și celor care i-au cunoscut și apreciat. Dumnezeu să le dea odihna cea veșnică, iar mamelor, taților și fraților să le dea tăria de a trece prin această grea încercare”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Condoleanțe transmit și membrii Ansamblului Folcloric „Plai Bucovinean” din Dorna Candrenilor, colegi de scenă cu cei patru tineri care au încetat din viață prematur, cei din urmă fiind membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți.

Reamintim că la data de 21 august 2023, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Dornești, în timp ce conducea autoturismul (prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă), circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea.

Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul mun. Vatra Dornei.
Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi, a decedat la unitatea medicală.
Celălalt bărbat, pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din municipiul Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat.