Primarul de Drăgușeni, despre candidatul PSD la CJ: „Adversarul este greu. Ne trebuie un om să bage mingea în poartă”

Primarul comunei Drăgușeni, Lică Cepoi, membru marcant al PSD Suceava, dar și un primar cu experiență și discurs autentic, spune că PSD va anunța zilele următoare numele candidatului  la Consiliul Județean Suceava.

Edilul s-a ferit să dea un nume, însă a creat un profil al candidatului pe care el îl susține și a recunoscut că social-democrații vor avea de ales, cel mai probabil, între fostul prefect Florin Sinescu, deputatul George Șoldan și proaspătul psd-ist, senatorul George Mîndruță.

„Candidatul PSD trebuie să fie cunoscut, puternic și muncitor. Dar, repet, cunoscut trebuie să fie, ca să meargă cu noi primarii prin toate localitățile ca să vadă care-i treaba. Trebuie să fie născut cu unele calități, să fie gospodar, aici trebuie să fie atenți colegii mei primari când votează. Dar cunoscut că a făcut ceva, nu cunoscut că e parlamentar”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Drăgușeni.

Întrebat dacă ar fi de acord ca Gheorghe Flutur, actualul președinte al CJ, să piardă alegerile, acesta a răspuns:

„Nu, cine-i mai bun să câștige. Din interiorul PSD, din interiorul tuturor. Ca să câștigăm trebuie experiență. E ca în fotbal, toți ajung la poartă, dar ne trebuie un om care să bage mingea în poartă”, a mai completat primarul comunei Drăgușeni, care se afla în drum spre București pentru a semna un nou contract de finanțare pentru comuna sa.

„Eu merg la București să semnez un contract acum. Proiectele dacă le faci, ți le aprobă. Nu mai e ca odată când era o mare problemă politica. Acum dacă faci treabă n-ai treabă cu nimeni” , a conchis primarul comunei Drăgușeni.