Primarul Ion Lungu, discuții la București despre stadiul de implementare a proiectelor prin PNRR

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu,a participat, luni, 8 mai, la București, la Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România, unde a avut întâlnire cu o delegație a Ministerului Dezvoltării, formată din ministrul secretar de stat Marin Țole, Dragoș Buhociu, director general PNRR, și Daniel Iustin Marinescu, director general MDLPA.
„S-au purtat discuții referitoare la închiderea proiectelor aferente exercițiului financiar 2016-2020, stadiul de implementare a proiectelor prin PNRR, stadiul de realizare a procesului de descentralizare și alte probleme punctuale.
Am mai purtat discuții la Ministerul Finanțelor despre creditele de trezorerie care pot fi angajate la unitatea de monitorizare a proiectelor AM-POR, la Ministerul Dezvoltării, referitor la cererile de plată și de rambursare depuse de municipalitate la Compania Națională de Investiții, despre proiectele primăriei în curs de implementare, la Ministerul Educației, unde am discutat despre finalizarea lucrărilor la Grădinița din curtea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Ițcani”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.