Primarul de la Frătăuții Vechi anunță că o investiție de 18 milioane de lei urmează a fi demarată în comună

Primarul comunei Frătăuții Vechi, Cristinel Antemie Dinu, a semnat, de curând, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și în prezența ministrului Adrian-Ioan Veștea, un important contract de finanțare, ce va aduce în localitatea sa nu mai puțin de 18 milioane de lei. Cu acești bani va fi implementat proiectul „Extindere sistem de canalizare și extindere sistem de alimentare cu apă în comuna Frătăuții Vechi, județul Suceava”.

Edilul a spus că prin acest proiect vor fi extinse rețelele de apă și canalizare cu încă 11 kilometri, ceea ce presupune crearea unui mediu mai plăcut pentru cetățeni și, cel mai important, poluarea creată de fose va fi istorie.

Trebuie spus că în comuna Frătăuții Vechi, o dată cu implementarea proiectului guvernamental, vor fi rețele de apă și canal pe o distanță de aproximativ 37 de kilometri, procentul de acoperire fiind de aproximativ 90% din suprafața comunei.

„Această nouă investiție este foarte importantă pentru comuna noastră și sper ca în cel mai scurt timp, după ce vom finaliza toate procedurile legale, să putem efectiv să demarăm lucrările. Ne mai rămân de extins mai puțin de 10 kilometri de rețele, ceea ce înseamnă un mare plus pentru comunitatea din comuna Frătăuții Vechi”, a declarat primarul comunei Frătăuții Vechi, Cristinel Antemie Dinu.