Primarul de la Izvoarele Sucevei predă ștafeta. Viceprimarul Marian Mechno va candida din partea PNL pentru funcția de primar

Primarul comunei Izvoarele Sucevei, Mihail Mechno, a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat și că îi predă ștafeta actualului viceprimar al comunei, Marian Mechno. Edilul a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni difuzate de un post local, în cadrul căreia l-a și prezentat oficial pe viceprimar ca fiind candidat din partea Partidului Național Liberal la Primăria Izvoarele Sucevei.

„Dacă, din postura de primar, Marian Mechno îmi va solicita sfatul, cu siguranță i-l voi da. (…) ca să fac o glumă, singura care s-a supărat (dintre angajații Primăriei n.r.) este mama domnului viceprimar, care lucrează aici de peste 30 de ani, că îl va avea pe fiul ei șef”, a spus edilul Mihail Mechno, într-o emisiune la Orion Media Vatra Dornei.

El i-a îndemnat pe oameni să țină cont de toate investițiile pe care le-a făcut în comună și, la alegerile din acest an, să-l voteze pe Marian Mechno.

„Țin să mulțumesc tuturor cetățenilor comunei Izvoarele Sucevei, și cei care mi-au fost alături, și cei care mi-au fost potrivnici! Le doresc multă sănătate, putere de muncă, iar în data de 9 iunie, când vor veni în cabina de vot, să gândească bine și să-și aducă aminte de cei care au făcut treabă și de cei care nu au poftă de treabă”, a conchis primarul Mihail Mechno.

Mihail Mechno a fost ales primar al comunei Izvoarele Sucevei în anul 2008, fiind astfel în fruntea localității timp de patru mandate.