Primarul de la Marginea și-a prezentat echipa cu care „va ataca” noul mandat

Primarul comunei Marginea, ing. Gheorghe Lazar, și-a prezentat echipa de consilieri locali PNL, alături de care va candida la alegerile locale din 9 iunie. Astfel, edilul vine în fața mărginenilor cu o echipă tânără, alcătuită din oameni din toate domeniile de activitate, a cărei medie de vârstă este de 42 de ani.

Și pentru că investițiile din localitate nu se pot realiza fără o echipă puternică în Consiliul Local, Gheorghe Lazar le cere oamenilor să țină cont de acest aspect și să voteze echipa liberală.

„Vin în fața mărginenilor cu multe proiecte de dezvoltare, iar pentru a le putea duce la bun sfârșit am nevoie ca în Consiliul Local să fie oameni care să își dorească, la fel de mult ca mine, să dezvoltăm comuna. De aceea, pe lista PNL se regăsesc reprezentanți din toate domeniile, care împletesc energia tinereții cu experiența”, a transmis primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar.

Lista completă a consilierilor locali PNL Marginea:

 1. Lazar Gheorghe  – Primar
 2. Hintar Gavriluta  – Viceprimar
 3. Magopat Corneliu – Administrator
 4. Derevlean Petrica – Ionel – Inginer geodez
 5. Martinescu Mircea – Agricultor
 6. Hantari Gheorghita – Administrator
 7. Nicitean Vasile– Dorel – Administrator
 8. Maftean Lenuta – Asistent medical
 9. Lazar Dumitru – Nicolae  – Tehnician silvic
 10. Sfirnaciuc Constantin  – Florist
 11. Bondor Mircea – Administrator
 12. Suhani Ilie – Administrator
 13. Craciun Radu – Marius  – Kinetoterapeut
 14. Niculcea Costel -Muncitor calificat
 15. Curea Filaret – Dorel  – Agricultor
 16. Geana Gheorghe – Administrator
 17. Cotoflea Vasilica – Administrator
 18. Mihalescu Ilie – Operator calculator
 19. Popescu Vasile – Ionel  – Inctructor auto
 20. Rotari Iustin – Muncitor calificat
 21. Blasciuc Constantin Adrian -Administrator
 22. Pomohaci Dumitru Agricultor

De altfel, primarul a subliniat importanța unei bune colaborări cu administrația județeană, a amintit că există inclusiv proiecte ce se demarează în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava și a explicat că votul trebuie să fie unul inteligent, să țină cont de toate aspectele necesare pentru continuarea modernizării comunei Marginea.

Trebuie spus că, de când a preluat conducerea Primăriei, ing. Gheorghe Lazar a reușit să atragă fonduri guvernamentale și europene prin proiecte de nivelul gospodarilor din comuna Marginea, iar pentru a continua în același ritm, s-a alăturat echipei lui Gheorghe Flutur, cel care a sprijinit constant administrația locală mărgineană.