Primarul Ion Lungu anunță că bazinul de înot de la Școala nr. 3 va fi redeschis pe 1 decembrie

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că bazinul de înot de la Școala Gimnazială nr. 3 va fi redeschis pe 1 decembrie 2022. Acesta a precizat că, în prezent, are loc o nouă reparație capitală la bazin, municipalitatea alocând în acest an suma de 1.066.000 de lei pentru aceste lucrări.

„Decizia am luat-o în primăvară cu conducerea şcolii, după ce am vizitat bazinul de înot. Se lucrează la consolidarea structurii de rezistenţă a bazinului, la schimbarea gresiei, s-a înlocuit instalația cu schimbătoare de de căldură pentru încălzirea apei din bazinul de înot.
Ultima reparaţie capitală a avut loc în urmă cu 15 ani, mai exact în anul 2007, costurile fiind suportate tot de municipalitate.
În anul 2016 a fost reabilitată faţada bazinului.
Municipalitatea este preocupată de menţinerea în stare de funcţionare calitativă a acestui bazin care este folosit de elevii şcolii şi de mulţi copii care se antrenează pentru performanţa în domeniul înotului.
Bazinul va fi redeschis la data de 1 decembrie 2022, în urma graficului stabilit cu constructorul”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.