Jucătorii care vor face în acest sezon diferența pentru Bayern Munchen

Echipa bavareză este în continuare una dintre cele mai bune din lume, însă acest început de sezon este oarecum dezamăgitor. De fapt, orice debut de stagiune care nu o duce pe Bayern pe primul loc în Bundesliga și la o distanță considerabilă față de rivale este văzut în Bavaria ca un mare eșec. Cu toate acestea, nu trebuie uitat că Julian Nagelsmann este unul dintre cei mai tineri manageri din lume și are puțină experiență. 

Mai mult decât atât, lotul este în plină schimbare și are nevoie de timp. Are nevoie de timp de adaptare la club și de timp pentru a putea implementa corecta tacticile lui Nagelsmann – intră aici pentru a paria pe Bundesliga, dar înainte de orice, cel mai probabil ar fi foarte bine să înțelegi că Bayern este în continuare cea mai mare forță din Germania din punct de vedere fotbalistic. Cu un lot excelent, cu un antrenor de mare viitor, Bayern va câștiga și în acest sezon titlul. Care vor fi, însă, jucătorii care vor contribui decisiv la asta? 

 

Mai jos, ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a plasa pariuri inteligente, cu șanse mari de câștig

 

  1. Jamal Musiala

 

Englezul transformat în german a devenit foarte rapid una dintre cele mai importante piese din puzzle-ul lui Julian Nagelsmann. Deși a mai fost încercat și la închidere, dar și pe flanc, se pare că Musiala se simte cel mai confortabil acolo unde a început să joace constant și anume în poziția de număr 10 sau de regista, după cum ar spune italienii. Viziunea sa extraordinară, cu ajutorul căreia își găsește mereu colegii în cele mai bune poziții și pasele sale precise sunt absolut esențiale pentru faza ofensivă a bavarezilor. 

 

  1. Joshua Kimmich

 

Kimmich este deja de câțiva ani unul dintre stâlpii lui Bayern și asta nu se va schimba nici în acest sezon. Germanul este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din lume și asigură o protecție foarte importantă pentru fundașii campioanei Germaniei. Kimmich este capabil să blocheze acțiunile ofensive ale adversarilor printr-o poziționare excelentă, un pressing foarte eficient dar și prin tacklinguri foarte bine țintite. Kimmich este capabil să avanseze cu mingea la picior ceea ce îi oferă o siguranță că face față bine pressingului și reușește să avanseze atacurile lui Bayern în fața unor adversari dificili.

 

  1. Matthias De Ligt

 

De Ligt abia a venit în această vară și are nevoie de timp de adaptare, atât la viața în Germania cât și la tacticile lui Julian Nagelsmann. Cu toate acestea, dacă olandezul își va regăsi forma de la Ajax, atunci va deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume. Cu De Ligt în mare formă și cu un Joshua Kimmich în mare formă, defensiva bavarezilor va fi betonată și asta va permite ofensivei să își exprime creativitate fără îngrijorări că își vor lăsa coechipierii descoperiți în apărare. 

Astfel, cu ajutorul acestor jucători cheie, Bayern Munchen va rămâne principala forță în Bundesliga.

 

sursa foto: unsplash.com