Primarul Ion Lungu anunță că de la 1 iulie începe modernizarea axului principal din Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat miercuri, 7 iunie, în conferința săptămânală de presă, că de la 1 iulie vor începe lucrările de modernizare a axului principal din oraș, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieșirea spre Botoșani.

Edilul a cerut constructorilor să lucreze mai mult seara și în timpul nopții, astfel încât traficul rutier să nu fie perturbat.

„Au trecut 12 ani de când a fost asfaltat axul principal cu fonduri europene. S-a făcut o lucrare bună, care a rezistat 12 ani. Acum sunt probleme mari. Strada de vălurită de la căldură, de la mașinile de mare tonaj, de la traficul care a crescut din cauza războiului din Ucraina. Vom începe lucrările de la 1 iulie. Am avut o discuție cu firmele care sunt asociate în proiect să facem tot posibilul să lucrăm cât mai mult noaptea în mod special, la frezare, turnare și după-amiaza când circulația e mai redusă între orele 18.00-22.00. E o lucrare pe care trebuie să o facem pentru că au apărut multe probleme”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.