Directorul CJP Suceava, Constantin Boliacu, anunță că începe distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Începând cu data de 8 iunie, Casa Județeană de Pensii Suceava va proceda la distribuirea biletelor de tratament, aferente seriei VIII  a acestui an.  

Pentru această serie a biletelor de tratament  au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr  total de 210 bilete de tratament, vizând următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Nicolina,  Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Neptun, Târgu Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix și Covasna.

Listele cu repartiţia biletelor de tratament vor fi  afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet iar plecarea în staţiune  se va face  în intervalul 23.06.2023 – 26.06.2023. Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se vor  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic şi  buletinul/ cartea de identitate.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava,  Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că  ridicarea  tuturor  biletelor aprobate se face  numai de către  titularii acestora, cu actul de identitate în original, la parterul instituţiei, ghiseul 16.

În cazuri exceptionale  ridicarea biletelor de tratament se poate face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procura notarială.