Primarul Ion Lungu îi invită pe oameni la Revelionul din centrul Sucevei începând cu ora 19.00. Vor cânta Amna Band, Bere Gratis dar și mulți interpreți de muzică populară

Primarul Sucevei, Ion Lungu, îi invită pe oameni să vină în număr cât mai mare la Revelionul din centrul municipiului reședință de județ care va începe pe 31 decembrie la ora 19.00. Acolo vor cânta Amna Band de la ora 22.00 și Bere Gratis de la ora 23.00 dar și mulți interpreți de muzică populară precum Margareta Clipa, Sorin Filip, Călin Brătianu, Dana Dăncilă, Andra Matei, Alexandru Recolciuc, Viorica Duciac dar și mulți debutanți.

„Va fi un Revelion mai de austeritate pentru că e o perioadă dificilă din punct de vedere economic dar sunt destui artiști care să-i facă pe oameni să se simtă bine. Revelionul începe la ora 19.00 și se termină în jur de 02.00-03.00 dimineața. Fac apel la suceveni să participe la Revelionul în aer liber. Îmi aduc aminte că în perioada pandemiei nu am făcut spectacole dar oamenii au venit să ciocnească o cupă cu șampanie în piața centrală așa că îi rog să vină și în acest an. Va fi și foc de artificii la ora 24.00”, a spus Ion Lungu.