Primarul Lungu, prima reacție despre posibila candidatură a lui Rîmbu la Primăria Suceava

Fostul manager al Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, s-a înscris marți, 14 martie, în Organizația Municipală PSD Suceava.

Toate pistele duc către o candidatură a acestuia la Primăria Municipiului Suceava, înlocuindu-l astfel pe candidatul de serviciu, Dan Ioan Cușnir.

Despre această posibilă candidatură a lui Rîmbu, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus doar că îi urează succes lui și candidatului PNL să câștige Primăria.

„Eu cu domnul Rîmbu avem o relație de colaborare de peste 30 de ani. Ne cunoaștem foarte bine din zona industrială și am avut o colaborare foarte bună cât a fost managerul Spitalului Județean Suceava. Îi doresc mult succes dacă vrea să candideze la Primărie, iar candidatului PNL din anul 2024 îi doresc să câștige Primăria Sucevei”, a spus Ion Lungu.

Reamintim că Vasile Rîmbu a fost suspendat din funcția de manager al SJU Suceava ca urmare a  scandalului privind infectările Covid din Suceava. După o pauză  totală, Rîmbu a revenit acum în spațiul public, pe paginile ziarelor și în atenția politicului.