Primarul Vasile Cărare a confirmat că a preluat funcția de președinte interimar al USR Suceava: „E cea mai bună variantă”

Primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare, a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Județene a USR Suceava, astfel că, la alegerile de anul acesta va candida din partea acestei formațiuni politice.

Vasile Cărare a spus că decizia a fost luată la nivel central, după o serie de discuții.

De altfel, trebuie spus că primarul de la Milișăuți a purtat discuții și cu liderii PNL Suceava, pentru a se alătura echipei acestei formațiuni politice, însă decizia finală a fost aceea de a continua în echipa USR.

„Da. Este adevărat. Am preluat Organizația Județeană a USR Suceava, iar domnul deputat Emanuel Ungureanu pe cea municipală.  Am luat această decizie ținând cont de contextul local. Nu a fost simplu, dar e cea mai bună variantă, chiar dacă am cochetat, la un moment dat, cu ideea de a trece la PNL. I-am comunicat decizia mea domnului președinte Gheorghe Flutur. Domnia sa a înțeles și a rămas să colaborăm în continuare instituțional, la fel de bine ca și până acum”, a declarat, pentru SuceavaLIVE, primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare.